Highschool Turnen

Beste Turnliefhebbers,

Het TeamNL topsportprogramma voor turnen heren komt naar Rotterdam. De beste turners van Zuidwest-Nederland bij elkaar in de Topsporthal. Allemaal met de potentie om de Olympische Spelen te halen. Onze oud-leerling Bart Deurloo is de bekendste van hen.

In Rotterdam gaan topsport en breedtesport hand in hand. Thorbecke Voortgezet Onderwijs speelt daar al 25 jaar een belangrijke rol in. Bijna alle topsporters in de regio Rotterdam zitten bij ons op school. En in de breedtesport volgen honderden leerlingen onze highschools.

Een highschool Turnen op Thorbecke past helemaal in deze ontwikkeling. Voor jongen en meisjes die graag turnen en daarin willen groeien. Twee dagen in de week je schooldag beginnen met turntraining, in prima omstandigheden.

Dat is vooral een kans voor jonge turners en turnsters, maar zeker ook voor de turnverenigingen. Vandaar dit bericht, mede namens Rotterdam Sportsupport en Rotterdam Topsport.

Het gaat om jonge turners die volgend jaar naar de middelbare school gaan, voor het eerste jaar of eventueel voor het tweede jaar. Zij kunnen, op een groeiende school, meer turnen en groeien in hun sport. Dat biedt ook nieuwe mogelijkheden voor de verenigingen zelf.

Aanmeldingen dienen wel uiterlijk 19 maart aanstaande binnen te zijn. 

Rotterdam Topsport en Rotterdam Sportsupport steunen dit initiatief, mede in het kader van het Turnplan Rotterdam.

Voor aanmelden, vragen of nadere afspraken kunnen jullie terecht bij Jochem Blaauw. Hij is de coördinator van alle highschools binnen Thorbecke VO. Zijn emailadres: jblaauw@tvo-rotterdam.nl. Zijn telefoonnummer: 010-2890494.

Dit nieuwe profiel kan namelijk alleen doorgaan als er voldoende aanmeldingen zijn!

 

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en de tekst 'Highschool Turnen 3 rarron Thorbecke Voortgezet Srhorbecke Onderwijs wijs rotterdam sportsupport rotterdam TOPSPORT lets voor jou?'