Highschool Sportklas Breed

 

Ben je sportief aangelegd en vind je het leuk om verschillende sporten beter te leren beoefenen? Dat kan als je kiest voor Highschool Sportklas op Thorbecke. Kies je voor de Sportklas, dan kies je voor 4 uur extra gymlessen per week. Op vmbo bais/kader heb je dan 8 uur sportlessen in de week, op mavo/havo/vwo 6 lesuren.

We willen je in de Sportklas graag met veel sporten kennis laten maken en we vinden het belangrijk dat je leert samenwerken, leert omgaan met winnen en verliezen en dat je nieuwe sporten ontdekt. Daarom krijg je een aantrekkelijk programma waarmee je verschillende sporten kan uitproberen. Met ons sportprofiel maak je van je middelbare schooltijd een sportieve én leerzame tijd!

Voor het volgen van een highschool profiel, vragen wij ouders een bijdrage van €200,- per schooljaar (€150 in klas 3). Hiervan betalen wij de kosten die wij maken voor het aanbieden van dit profiel. Leerlingen ontvangen hierovoor sportkleding van school in klas 1 en in klas 3.

Op vmbo basis/kader/mavo niveau wordt de Sportklas aangeboden in klas 1 en 2. Op havo/vwo niveau kan ook in klas 3 de Sportklas nog gevolgd worden.

Voor vragen over het Highschool Profiel, kunt u contact opnemen met de Highschool coördinator, Jochem Blaauw, via jblaauw@tvo-rotterdam.nl.

 

 

 

 

 Kies je voor de sportklas, dan kies je voor extra sportlessen per week!