Highschool Dans


Dans je graag en veel voor je plezier, dan is de Highschool Dans echt iets voor jou. Tijdens het normale lesrooster wordt 4 uur dans aangeboden. In klas 3 kan er nog 2 lesuren Highschool Dans gevolgd worden.

Alle lessen worden gegeven door docenten van Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Je krijgt les in verschillende dansstijlen. Zo nu en dan kun je laten zien wat je geleerd hebt, tijdens optredens binnen en buiten de school.

Dansdocent: Larissa de Vries

"Mijn naam is Larissa de Vries, 27 jaar oud en ik mag nu al 3 jaar de Highschool Danslessen verzorgen op de donderdagen. Zelf heb ik Lucia Marthas afgerond in de vorm van 2 bachelors, namelijk: docent dans en uitvoerend performer. Het bijdragen aan iemand zijn persoonlijke ontwikkeling/groei door middel van coaching/training is mijn passie en ook mijn kracht. Ik geniet dan ook zeer van het lesgeven en ben helemaal op mijn plek. 
 
Naast Highschool Dans geef ik ook les aan de vooropleiding van Lucia Marthas in Den Haag en Amsterdam. Ook ben ik nog een reformer Pilates instructrice bij PLTS en daar heb ik dit jaar hier mijn diploma voor behaald. Daarnaast heb dan ook nog de ambitie om een diploma in Pilates mat en Yoga te behalen om ook hierin training te kunnen geven. Ook ben ik, naast docent in het werkveld, werkzaam als model, entertainer, hostess en danseres. Dit zijn verschillende klussen die binnenkomen.
 
Tot slot hou ik ontzettend van films kijken en naar de bios gaan. Ook ben ik een sociaal iemand die van gezelligheid houdt in de vorm van een spelletjesavond of lekker te eten met vrienden en familie."