Fysiotherapie op Thorbecke Talentschool Rotterdam

Een belangrijke samenwerkingspartner is Fysio4You. Voor al onze leerlingen is het mogelijk een behandeling in te plannen bij de fysiotherapeuten.
Marjolein Veerbeek, Manuela Grootenboer en Jorn van Rijnsoever verzorgen namens Fysio4you de (sport)fysiotherapie voor leerlingen met een (sport)blessure. Zij behandelen de leerlingen in de fysiotherapieruimte bij Stoker Health & Reha aan de Prinsenlaan 80, dat gelegen is naast de school.

Voor de leerlingen wordt er iedere dinsdag een inloopspreekuur gehouden van 09:00 tot 10:00 uur. Leerlingen met klachten kunnen dan terecht bij Marjolein en Manuela om te bespreken of het verstandig is te trainen of dat een behandeling noodzakelijk is. Behandelingen vinden plaats op dinsdag- of donderdagochtend.

Op maandagmiddag is fysiotherapeut Jorn aanwezig om, op afspraak, behandelingen te verzorgen.

Loop je als leerling al langer met klachten waardoor je niet mee kunt trainen? Dan vragen wij je om niet via het inloopspreekuur te komen, maar direct een afspraak te maken voor een intake. Een behandeling duurt ongeveer 25 minuten en is uitgebreider dan het advies dat we kunnen geven tijdens het inloopspreekuur.

Fysiotherapie Rotterdam Ommoord | Fysio4You | Beter in beweging

010-4200408