Volleybaltoernooi wederom daverend succes

21 juni 2022

De eerste teams druppelen tussen 18.00 - 18.30 uur binnen en gaan samen met de organisatoren van de Margriet aan de slag om de volleybalvelden uit te zetten en de scheidsrechtertorens neer te zetten. Wedstrijdschema's worden opgehangen, de bekers (de beker voor de winnaar en de wisselbeker De Henk Koedood Bokaal) worden even vastgepakt voor winning mood gevoel en overal volleyballen om te starten. De 1e teams zijn aan het opwarmen, 1 team in het wit valt al op en maakt indruk.

Om exact 19.00 uur gaan we van start en zien we prachtige wedstrijden, mooie smashes, heerlijke services en leuk samenspel. Maar we zien vooral lol, samenwerking en sportiviteit. De toeschouwers moedigen iedereen aan.

Uiteindelijk gaan De Margriet, De scholengroep NW, De Kameleon en Thorbecke VO het tegen elkaar opnemen in de halve finales. En wat voor halve finales, gelijkspel na het eindsignaal, dus nog even door, er moet 2 punten verschil zijn.

De finale dit jaar is tussen Scholengroep NW en Thorbecke VO. Alles wordt uit de kast gehaald, inclusief de inzet van een vroegere nationale volleybalspeler echter de overwinning gaat naar ...........Thorbecke VO.

Nog even nababbelen in de kantine met een drankje en een portie bitterballen, wat voelt het weer goed. Chapeau voor de organisatie en chapeau voor het witte team met de naam Thorbecke.

Volgend jaar weer van de partij?

 

Nieuwsoverzicht