Thorbecke Junior

3 december 2020

Scholengemeenschap Thorbecke VO heeft iets nieuws. Zit je in groep 8, heb je mavo-, havo- of vwo-niveau en ga je binnenkort een school kiezen? Dan is Thorbecke Junior misschien wel dé school voor jou. Op deze nieuwe, kleinschalige afdeling op de locatie Prinsenlaan bieden wij jou een tweejarige brugklas. Het is de ideale omgeving om kennis te maken met het voortgezet onderwijs. Je krijgt les in een apart gedeelte van het gebouw en doorloopt hier een gezellige en overzichtelijke brugklasperiode. Na twee jaar Thorbecke Junior weet je waar je goed in bent, waar je talenten liggen en welke leerroute daar het beste bij past. Na twee jaar ga je verder in het niveau dat het beste bij je past in klas 3 van een van de mavo-, havo- of vwo-afdelingen van Thorbecke VO.

Op Thorbecke Junior krijg je veel persoonlijke aandacht. Iedere leerling heeft een eigen tempo en stijl van leren. Daar houden we in het onderwijs rekening mee. Je start in een mavo/havo, havo/vwo of vwo klas. Wij bieden een omgeving waar je wordt uitgedaagd, maar ook ondersteuning krijgt als het niet meteen lukt. Ons doel is om jou zo te begeleiden dat je het beste uit jezelf kunt halen!

Op Thorbecke Junior krijg je naast de gewone lesuren een aantal flexibel inzetbare uren. Je mag zelf weten waar je die aan besteedt, of het nu huiswerk, extra uitleg of verdieping is. Je kunt hierbij gebruik maken van alle voordelen die Thorbecke VO biedt. Er zijn bijvoorbeeld veel sportmogelijkheden, want bij Thorbecke VO leiden we al jaren topsporters op. Je kunt ook met je medeleerlingen op culturele ontdekkingstocht, of leren onderzoeken of debatteren. Op Thorbecke VO kan het allemaal.

Thorbecke Junior:

Leren in een eigen, veilige, warme omgeving
met meer tijd en meer kans om te kiezen!

 

Wil je je aanmelden als nieuwe leerling of bijvoorbeeld aanmelden voor een kennismakingsmiddag of weten wanneer het Open Huis is? Kijk op onze groep 8-pagina!

Nieuwsoverzicht