Thorbecke Voortgezet Onderwijs

 

Locatie vmbo voor sport en dans

Heb je vmbo b/k advies? Dan bof je, want bij Thorbecke kun je naar het vmbo voor sport & dans!
De locatie aan de Prins Alexanderlaan is de locatie waar leerlingen een vmbo basis of kader diploma gaan halen.  Hier krijg je alle lessen die bij je opleiding horen, zoals wiskunde, Nederlands, Engels, Mens & Natuur en Mens & Maatschappij. Daar blijft het niet bij. Je krijgt namelijk ook 4 tot 6 uur per week sport of dans. Sport en dans zit gewoon in het rooster. Regelmatig heb je sporttoernooien of zijn er dansoptredens. Op deze site van het vmbo voor sport & dans vind je alle informatie die je zoekt!
 
 
 

Onze profielen

Reguliere klas

Heb je een vmbo b/k advies (met óf zonder lwoo) en wil je gewoon naar een leuke school met kleine klassen? Meld je dan aan. Lees verder »

Sportklas

Ben je sportief aangelegd en vind je het leuk om verschillende sporten beter te leren beoefenen? Dat kan als je kiest voor de sportklas op het vmbo voor sport & dans. Lees verder »

Thorbecke Topsportklas

Thorbecke Voortgezet Onderwijs biedt talentvolle sporters de kans om het behalen van een schooldiploma te combineren met een sportieve carrière. Lees verder »

Highschool Voetbalklas

Highschool Voetbal is een samenwerking tussen Thorbecke Voortgezet Onderwijs en de KNVB. In de onderbouw krijg je onder schooltijd 4 lesuren (techniek)training. Highschool voetbal wordt twee keer per week aangeboden op de velden van Excelsior. Lees verder »

Highschool Dansklas

Heb je een vmbo b/k-advies en is dansen je lust en je leven? Dan is het vmbo voor sport & dans dé school voor jou. Lees verder »

Highschool Basketbalklas

Voor enthousiaste en ervaren basketballers is er een speciale plek op het vmbo voor sport & dans: highschool Basketbal. Lees verder »

Highschool Hockey

Bij highschool Hockey van Thorbecke Voortgezet Onderwijs krijg je onder schooltijd 4 lesuren per week hockeytraining! Lees verder »

Inloggen...

Bekijk de handleiding voor het ouderportaal.


Inloggevens vergeten?

Zit jij in groep 8?

Thorbecke VO is een actieve openbare scholengemeenschap met vier locaties met de nadruk op talentontwikkeling, sport, bewegen en dans. We motiveren je om het beste uit jezelf te halen!