Thorbecke Voortgezet Onderwijs

Thorbecke over op Office 365

Met ingang van dit schooljaar is Thorbecke overgestapt op Office 365. Dit brengt voor leerlingen enkele veranderingen met zich mee.

 

 

Voor email wordt nu niet langer gebruik meer gemaakt van FirstClass (FCC), maar loggen leerlingen voortaan in via
https://portal.office.com

Korte Handleiding:


Office365 is de online omgeving van Office. U krijgt een volledige licentie van dit programma van school. U kunt overal waar een Internetverbinding is inloggen.
Zorg ervoor dat uw Internetbrowser up-to-date is. 
Ga naar https://portal.office.com en vul het inlogscherm is. Op uw desktop van de schoolcomputers staat al een snelkoppeling.

Uw inlognaam is uw tvo-mailadres. Het wachtwoord is hetzelfde dat u gebruikt om op de schoolcomputer in te loggen. (Niet het FCCC wachtwoord!)
U komt nu op de startpagina van Office365. U heeft het recht om de off-line pakketten op 5 verschillende apparaten te installeren.

LET OP! Alleen u heeft het recht om met die pakketten te werken, omdat u met uw gegevens dient in te loggen. Het delen van die gegevens raden wij ten stelligste af.
U bent te allen tijde verantwoordelijk voor de mail die vanaf uw account wordt verzonden. Hou dus uw wachtwoord geheim.
 

« ga terug

Inloggen...

Bekijk de handleiding voor het ouderportaal.


Inloggevens vergeten?

Zit jij in groep 8?

Thorbecke VO is een actieve openbare scholengemeenschap met vier locaties met de nadruk op talentontwikkeling, sport, bewegen en dans. We motiveren je om het beste uit jezelf te halen!