Thorbecke Voortgezet Onderwijs

Info-avond voor ouders: 'Toolkit voor de brugklas'

Als je kind naar de brugklas gaat, verandert er veel. Dan is een extra steuntje in de rug welkom. Daarom organiseert Studiekring in samenwerking met Centrum voor Jeugd en Gezin Prins Alexander de workshop ‘Toolkit voor de brugklas’.

 

 

Woensdag 7 oktober:

Toolkit voor de brugklas, Geef me geen vijf

Locatie:                        CJG Prins Alexander, Weegschaalhof 24

Tijd:                             19:30 tot 21:30 uur.

Doelgroep:                   Ouders van leerlingen met een kind in de brugklas of groep 7/8

Aanmelden via:            Centrum Jeugd en Gezin Prins Alexander 010 – 4444602 of stuur een email naar rotterdamprinsenland@studiekring.nl

Inhoud:

Als je kind naar de brugklas gaat, verandert er veel. De leerstof wordt moeilijker en er moet zelfstandig gewerkt worden. Dan is een extra steuntje in de rug welkom. Daarom organiseert Studiekring in samenwerking met Centrum voor Jeugd en Gezin Prins Alexander de workshop ‘Toolkit voor de brugklas’.

In de workshop geven ervaren leerlingbegeleiders je tips over hoe je (nog) beter kan helpen bij het maken van huiswerk. Je vult je persoonlijke toolkit onder andere met informatie over: leermanieren, planning, structuur en motivatie. Bovendien leer je ook hoe je een actieplan kunt maken, gericht op de kracht van jouw kind.

 

 

met vriendelijke groet, 

 

Minke Vellinga

Jeugdverpleegkundige

 

CJG locatie Prins Alexander

Weegschaalhof 24, 3067 TS Rotterdam

010-4444602 / 06-50602639

m.vellinga@cjgrijnmond.nl

« ga terug

Inloggen...

Bekijk de handleiding voor het ouderportaal.


Inloggevens vergeten?

Zit jij in groep 8?

Thorbecke VO is een actieve openbare scholengemeenschap met vier locaties met de nadruk op talentontwikkeling, sport, bewegen en dans. We motiveren je om het beste uit jezelf te halen!