Locatie vmbo voor sport en dans

Hou je van sporten? Wil je voetballen? Basketballen? Dansen? En heb je vmbo b/k advies? Dan bof je!

De locatie aan de Prins Alexanderlaan is het vmbo voor sport & dans. Daar ga je naar school en kan je veel sporten of dansen. Natuurlijk krijg je alle lessen die bij je opleiding horen, zoals wiskunde en Engels, maar daar blijft het niet bij. Je krijgt namelijk ook 4 tot 6 uur per week sport of dans. Sport en dans zit gewoon in het rooster. Regelmatig heb je sporttoernooien of zijn er dansoptredens. Op deze site van het vmbo voor sport & dans vind je alle informatie die je zoekt!
 
 
 

Nieuws

De video's én foto's van "Teenage Life" staan online.

Op 14 maart vond de jaarlijkse voorstelling van het dansprofiel plaats in het Zuidplein Theater. Bekijk hier de show "Teenage Life" in zijn geheel terug. Lees verder »

Spotlight

vmbo voor sport & dans is een Veilige School

Het vmbo voor sport & dans heeft vanaf 23 november het predicaat Veilige School Rotterdam. Dat betekent dat er naast het bordje van Topsporttalentschool een bordje Veilige School aan de muur hangt.

 

 

 

 

Lees verder »

Onze profielen

Regulier en Sportklas

Heb je een vmbo b/k advies? Ben je sportief aangelegd en vind je het leuk om verschillende sporten beter te leren beoefenen? Dat kan als je kiest voor het vmbo voor sport & dans. Lees verder »

Thorbecke Topsport

Thorbecke Voortgezet Onderwijs biedt talentvolle sporters de kans om het behalen van een schooldiploma te combineren met een sportieve carrière. Lees verder »

Highschool Voetbal

Highschool Voetbal is een samenwerking tussen Thorbecke Voortgezet Onderwijs en de KNVB. In de onderbouw krijg je onder schooltijd 4 lesuren (techniek)training. Highschool voetbal wordt twee keer per week aangeboden op de velden van Excelsior. Lees verder »

Highschool Dans

Heb je een vmbo b/k-advies en is dansen je lust en je leven? Dan is het vmbo voor sport & dans dé school voor jou. Lees verder »

Highschool Basketbal

Voor enthousiaste en ervaren basketballers is er een speciale plek op het vmbo voor sport & dans: highschool Basketbal. Lees verder »

Highschool Volleybal

Speel jij volleybal, wil je graag beter worden en je sport combineren met je opleiding? Bij highschool Volleybal kan het! Lees verder »

Highschool Hockey

Bij highschool Hockey van Thorbecke Voortgezet Onderwijs krijg je onder schooltijd 4 lesuren per week hockeytraining! Lees verder »

Inloggen...

Bekijk de handleiding voor het ouderportaal.


Inloggevens vergeten?