Nieuwe website

13 februari 2020

We hebben al enige tijd een nieuwe huisstijl waar het bijvoorbeeld folders, posters, advertenties, banners aangaat. Deze stijl hebben we ook doorgevoerd op onze losse groep 8-webpagina en sindsdien lag er de wens om ook de reguliere website te voorzien van een nieuw uiterlijk en daarbij natuurlijk nieuwere technieken.

En nu is het dan zo ver!

We hebben niet alleen het uiterlijk onder handen genomen, maar ook de navigatie is veranderd. Informatie die voor heel Thorbecke geldt, is nu vanuit elke plek in de website te benaderen via het menu bovenaan (met de schuine knoppen). Het voordeel hiervan is niet alleen dat je snel kan vinden wat je zoekt, maar ook dat er veel minder dingen op de site dubbel staan (met daardoor minder kans op fouten).  Maar natuurlijk vind je binnen iedere locatie-pagina ook alles wat relevant is voor die locatie.

We willen iedereen uitnodigen om op het gemak even rond te kijken. Een website is nooit klaar, we zullen de komende tijd nog dingen toevoegen, wellicht verbeteren, aanpassen of verplaatsen. Heb je tips, opmerkingen, zie je iets geks, laat het ons dan gerust weten!

Dit kan het snelst door even contact op te nemen met Jessica Bot-Vermaas (PR & Communicatie).

Nieuwsoverzicht