Fijn dat u de website van Thorbecke Prinsenlaan bezoekt! De locatie Prinsenlaan is één van de vier locaties van Thorbecke VO. Op deze locatie wordt havo en vwo onderwijs gegeven.

De locatie Prinsenlaan de havo/vwo-locatie van Thorbecke Voortgezet Onderwijs. Leerlingen worden in een havo- of vwo-klas geplaatst.

Onderwijs

Thorbecke Prinsenlaan biedt leerlingen de mogelijkheid om talentontwikkeling te combineren met onderwijs. Dit doen wij niet alleen voor leerlingen waarvan al gebleken is dat ze een talent hebben voor sport en dans, maar voor álle leerlingen op onze school. Het behalen van het diploma is het allerbelangrijkste. Wij leren leerlingen vanaf dag één dat je nog zo talentvol kunt zijn, maar dat de eerste prioriteit is dat de leerling zijn diploma behaalt op het juiste niveau.

Op het vwo werken we samen met WON (Wetenschapsoriëntatie Nederland). Doel van deze samenwerking is onze vwo-leerlingen middels verWONderdagen ‘wetenschapsoriëntatie’ een gedegen voorbereiding op het wetenschappelijk onderwijs te geven.

Leerlingen hebben de mogelijkheid om het Cambridge English First Certificate te halen.