Thorbecke Voortgezet Onderwijs

Huiswerkbegeleiding & bijles van Erudio

Huiswerkbegeleiding & bijles van Erudio

Samen met Thorbecke Prinsenlaan biedt Erudio Studieondersteuning uw kind(eren) de gelegenheid huiswerkbegeleiding en bijles te volgen binnen de muren van hun eigen school.

Wij geven extra aandacht, precies waar dat nodig is. Wij helpen de leerlingen bij het aanleren van effectieve werkwijzen, leervaardigheden, handvatten en handigheidjes. Ook bieden wij hulp bij plannen en het creëren van overzicht en geven we extra aandacht bij maak- en leerwerk. Bijvoorbeeld door samen huiswerk te maken en de leerling te overhoren. Wat de individuele aandachtspunten zijn, wordt besproken met u in een telefoongesprek, de leerling zelf en eventueel de mentor.

Huiswerkbegeleiding
Eén tutor begeleidt zeven scholieren, alle leerlingen krijgen dus voldoende aandacht. De tutoren zijn meestal oud-leerlingen van Thorbecke, die momenteel studeren aan een HBO of universiteit in de regio.

De huiswerkbegeleiding wordt van maandag t/m vrijdag van 14:00-18:00 uur aangeboden in de lokalen van Thorbecke Prinsenlaan. Voor uw kind een vertrouwde omgeving en u hoeft niet uit te wijken naar een locatie verder van huis. U bepaalt in overleg met uw kind de aanwezige momenten.

Bijles
Erudio geeft ook individuele bijles, op school of bij de leerling thuis. Bijles wordt gegeven door universitaire studenten, die zelf erg goed zijn in het vak waarin de bijles gegeven wordt. Op deze manier krijgt uw kind uitstekende begeleiding in zijn/haar aandachtsvakken.

Tarieven
De tarieven voor de huiswerkbegeleiding zijn per maand:
2 dagen 175 euro
3 dagen 210 euro
4 dagen 260 euro
5 dagen 290 euro

De tarieven voor de bijles op school en bijles thuis verschillen van elkaar. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag naar de website www.erudio.nl of neemt u contact op met suraya.vanmastrigt@erudio.nl.

Aanmelden
Wilt u uw zoon/dochter aanmelden? Vul dan het aanmeldformulier in op www.erudio.nl of mail naar suraya.vanmastrigt@erudio.nl. Vermeld uw naam, telefoonnummer, naam van uw kind, klas en de gewenste dagen/uren. Wij nemen vervolgens contact met u op om de aanmelding af te ronden.

Inloggen...

Bekijk de handleiding voor het ouderportaal.


Inloggevens vergeten?