Thorbecke Voortgezet Onderwijs

Highschool Hockey

In de highschool Hockey van Thorbecke Voortgezet Onderwijs krijg je onder schooltijd 4 lesuren hockeytraining! Op de velden van OMHC in Nesselande wordt er twee keer per week getraind en verzorgt Jordy van der Waart uitdagende trainingen. Hij heeft jarenlange ervaring als speler en trainer/coach bij Leonidas, Victoria en OMHC.

Het highschool hockey profiel vindt plaats in leerjaar 1,2 en 3. De leerlingen krijgen onder schooltijd twee trainingen/vier lesuren per week. (m.u.v. de 3e klas, hier wordt nog één keer per week getraind).

Het doel van de highschool Hockey is dat je techniek en inzicht flink verbeteren. Daar heb je natuurlijk veel plezier van bij je eigen vereniging. Je kunt misschien zelfs uitgroeien van een highschoolleerling tot een topsportleerling!* Hockeytalent Jochem Bakker heeft mede dankzij de highschool Hockey de overstap kunnen maken naar topsport. Naast Jochem heeft bijvoorbeeld ook keeper van Oranje, Pirmin Blaak, op Thorbecke VO zijn diploma behaald.

In 2017 en 2018 hebben de meiden van de highschool hockey in de finale gestaan van het Shell Hockey Toernooi in Amsterdam. In 2017 wisten zij die finale zelfs winnen en werden daarmee Nederlands kampioen schoolhockey!!

Om topsportleerling te kunnen worden, moet je talent erkend worden door de hockeybond KNHB. Thorbecke Voortgezet Onderwijs is de enige Topsport Talentschool in de regio. Topsporters kunnen hier hun opleiding en trainingen optimaal combineren. www.topsporttalentschool.nl

De highschool Hockey wordt aangeboden op de locatie Prinsenlaan (havo, vwo), locatie Merkelbachstraat (mavo), locatie Nieuwerkerk en op het vmbo voor sport & dans (vmbo b/k).

Mogelijkheid tot aanmelden, informatie over proeflessen, openhuis, testdagen, audities etc. komt beschikbaar in de periode na de herfstvakantie.

Contactpersoon: 
de heer J. Blaauw,
jblaauw@tvo-rotterdam.nl

« ga terug

Inloggen...

Bekijk de handleiding voor het ouderportaal.


Inloggevens vergeten?

Zit jij in groep 8?

Thorbecke VO is een actieve openbare scholengemeenschap met vier locaties met de nadruk op talentontwikkeling, sport, bewegen en dans. We motiveren je om het beste uit jezelf te halen!