Thorbecke Prinsenlaan Optimaal onderwijs voor talentvolle leerlingen!

Fijn dat u de website van Thorbecke Prinsenlaan bezoekt!
De locatie Prinsenlaan is één van de vier locaties van Thorbecke VO. Op deze locatie wordt havo en vwo onderwijs gegeven.

Onze profielen

Sportklas+ en Sportklas

Kies je voor de sportklas of de Sportklas+, dan kies je voor 4 uur extra sportlessen per week. In totaal heb je dan 8 uur sport in de week! Lees verder »

Highschool Voetbal

In de highschool Voetbal begin je twee ochtenden per week op de velden van Excelsior met een pittige training waar veel aandacht is voor aanvallen, omschakelen en verdedigen. Lees verder »

Highschool Dans/Topdans (DAMU)

Onder schooltijd dansen! Dat kan in onze eigen dansstudio's. Alle lessen worden gegeven door docenten van Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Lees verder »

Highschool Basketbal

Voor enthousiaste, ervaren basketballers is er een speciale plek op Thorbecke Voortgezet Onderwijs: de highschool Basketbal. Twee keer 1,5 uur per week train je onder schooltijd in onze eigen basketbalzaal. Lees verder »

Highschool Hockey

In de highschool Hockey krijg je onder schooltijd 4 lesuren hockeytraining per week.De nadruk ligt op het verbeteren van techniek en inzicht. Lees verder »

Topsport

Thorbecke Voortgezet Onderwijs biedt talentvolle sporters de kans om naast het behalen van een schooldiploma ook het maximale uit hun sportieve carrière te halen. Lees verder »

Highschool Volleybal

Getalenteerde volleyballers kunnen op de highschool Volleybal van Thorbecke Voortgezet Onderwijs onder schooltijd 2 x 1,5 uur trainen. Lees verder »

Highschool Handbal

Wil jij meer halen uit je talent voor handbal? Dan is de highschool Handbal iets voor jou! Lees verder »

Inloggen...

Bekijk de handleiding voor het ouderportaal.


Inloggevens vergeten?