Thorbecke Voortgezet Onderwijs

Huiswerkbegeleiding & bijles van Erudio

In het schooljaar 2017-2018 biedt Erudio huiswerkbegeleiding en bijles aan bij Thorbecke Nieuwerkerk.

De begeleiding is bedoeld voor alle leerlingen van de school: van klas 1 tot en met klas 4 en van mavo tot en met vwo. Het doel van deze begeleiding is om zelfstandig te leren werken, met meer motivatie naar school te gaan en om betere resultaten te halen.

Huiswerkbegeleiding

Erudio biedt leerlingen vier, drie of twee middagen per week hulp en aandacht bij het plannen, maken, uitleggen en overhoren van het huiswerk. Erudio besteedt daarnaast aandacht aan studievaardigheden, agendagebruik, het maken van verslagen en het evalueren van behaalde cijfers. Erudio werkt met een geautomatiseerd huiswerkvolgsysteem. Hierin wordt het huiswerk van iedere leerling bijgehouden. Daarnaast geeft het huiswerkvolgsysteem inzicht in het rooster, de cijfers en de planning van het huiswerk. Iedere leerling werkt met een individuele planning.

Bijles

Tijdens een bijles krijgt de leerling 1-op-1 begeleiding voor een vak waar hij of zij moeite mee heeft.

Erudio overlegt regelmatig met de ouder(s)/verzorger(s) en docenten over de voortgang van de leerling. Driemaal per jaar gebeurt dit door middel van een persoonlijk oudergesprek, daarnaast is er regelmatig contact per telefoon en e-mail.

Aanmelden

Wilt u uw zoon/dochter aanmelden? Vul dan het aanmeldformulier in op www.erudio.nl of mail naar saskiavanklink@erudio.nl. Vermeld uw naam, telefoonnummer, naam van uw kind, klas en de gewenste dagen/uren. Wij nemen vervolgens contact met u op om de aanmelding af te ronden.

Inloggen...

Bekijk de handleiding voor het ouderportaal.


Inloggevens vergeten?

Zit jij in groep 8?

Thorbecke VO is een actieve openbare scholengemeenschap met vier locaties met de nadruk op talentontwikkeling, sport, bewegen en dans. We motiveren je om het beste uit jezelf te halen!