Huiswerkbegeleiding & bijles van Erudio

In het schooljaar 2016-2017 biedt Erudio huiswerkbegeleiding en bijles aan bij Thorbecke Nieuwerkerk.

De begeleiding is bedoeld voor alle leerlingen van de school: van klas 1 tot en met klas 4 en van mavo tot en met vwo. Het doel van deze begeleiding is om zelfstandig te leren werken, met meer motivatie naar school te gaan en om betere resultaten te halen.

Huiswerkbegeleiding

Erudio biedt leerlingen vier, drie of twee middagen per week hulp en aandacht bij het plannen, maken, uitleggen en overhoren van het huiswerk. Erudio besteedt daarnaast aandacht aan studievaardigheden, agendagebruik, het maken van verslagen en het evalueren van behaalde cijfers. Erudio werkt met een geautomatiseerd huiswerkvolgsysteem. Hierin wordt het huiswerk van iedere leerling bijgehouden. Daarnaast geeft het huiswerkvolgsysteem inzicht in het rooster, de cijfers en de planning van het huiswerk. Iedere leerling werkt met een individuele planning.

Bijles

Tijdens een bijles krijgt de leerling 1-op-1 begeleiding voor een vak waar hij of zij moeite mee heeft.

Erudio overlegt regelmatig met de ouder(s)/verzorger(s) en docenten over de voortgang van de leerling. Driemaal per jaar gebeurt dit door middel van een persoonlijk oudergesprek, daarnaast is er regelmatig contact per telefoon en e-mail.

Over Erudio

Iedere leerling kan onverhoopt tegen omstandigheden aanlopen die het leren en presteren op school tijdelijk moeilijk maken. Door het bieden van actieve en persoonlijke begeleiding stimuleren de begeleiders van Erudio leerlingen het beste uit zichzelf te halen en hun ambities waar te maken. Wij zijn beschikbaar op die momenten dat tijdelijk extra inzet wordt gevraagd voor de begeleiding van een kind.

Tarieven

De tarieven voor de huiswerkbegeleiding zijn per maand:
2 dagen huiswerkbegeleiding: € 177,-
3 dagen huiswerkbegeleiding: € 212,-
4 dagen huiswerkbegeleiding: € 262,-

De tarieven voor de bijles op school en bijles thuis verschillen van elkaar. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag naar de website www.erudio.nl of neemt u contact op met Saskia van Klink via 06-20507312 of via saskiavanklink@erudio.nl

Aanmelden

Wilt u uw zoon/dochter aanmelden? Vul dan het aanmeldformulier in op www.erudio.nl of mail naar saskiavanklink@erudio.nl. Vermeld uw naam, telefoonnummer, naam van uw kind, klas en de gewenste dagen/uren. Wij nemen vervolgens contact met u op om de aanmelding af te ronden.

Inloggen...

Bekijk de handleiding voor het ouderportaal.


Inloggevens vergeten?