Thorbecke Voortgezet Onderwijs

Highschool Hockey

Highschool Hockey

In de Highschool Hockey krijg je onder schooltijd 4 lesuren hockeytraining per week. De nadruk ligt op het verbeteren van techniek en inzicht.

in de Highschool Hockey van Thorbecke Voortgezet Onderwijs krijg je onder schooltijd 4 lesuren hockeytraining! Op de velden van OHMC in Nesselande verzorgt Jordy van der Waart uitdagende trainingen. Hij heeft jarenlang ervaring als speler en trainer/coach bij Leonidas, Victoria en OHMC.

Het doel van de Highschool Hockey is dat je techniek en inzicht flink verbeteren. Daar heb je natuurlijk veel plezier  van bij je eigen vereniging. Je kunt misschien zelfs uitgroeien van een highschool leerling tot een topsportleerling! Hockeytalent Jochem Bakker heeft mede dankzij de highschool hockey de overstap kunnen maken naar topsport. Naast Jochem hebben ook de topsporttalenten Mignonne Meekels, Marlieke van de Pas en de keeper van Oranje Pirmin Blaak op Thorbecke VO hun diploma behaald.

Om topsportleerling te kunnen worden, moet je erkend worden door de hockeybond KNHB. Thorbecke Voortgezet Onderwijs is de enige Topsport talentschool in de regio. Topsporters kunnen hier hun opleiding en trainingen optimaal combineren (www.topsporttalentschool.nl).

Contactpersoon: Dhr. Velberg, tvelberg@tvo-rotterdam.nl

« ga terug

Inloggen...

Bekijk de handleiding voor het ouderportaal.


Inloggevens vergeten?