Hoi!

Fijn dat je rondkijkt bij de locatie Nieuwerkerk van Thorbecke Voortgezet Onderwijs. Hier staat de informatie voor kinderen met een mavo-, havo- of vwo-advies.

Thorbecke Nieuwerkerk is een gezellige, kleine, veilige school waar iedereen zich snel thuis voelt. Er zitten ongeveer 400 leerlingen. Op school gaat het natuurlijk om je leerprestaties, je zit tenslotte op school om er met een diploma weer te vertrekken. Je wilt in de klas zo goed mogelijk presteren en daar richt onze begeleiding zich ook op. We vinden het belangrijk dat je de kans krijgt om al je talenten zo goed mogelijk te ontwikkelen, daarom kies je extra lessen. Die noemen we profielen. Je hebt misschien de beschrijvingen van de profielen op de pagina van de locatie Nieuwerkerk al gezien. Naast de lessen in vakken als wiskunde, Engels en aardrijkskunde volgen alle leerlingen een profiel. Je mag er één kiezen. Voor het Studiewijsprofiel is geen test nodig, voor de andere profielen wel.

Je kunt hier de video bekijken die van Thorbecke Nieuwerkerk gemaakt is en hier vind je de digitale versie van de folder.

Binnenkort komt er een heel nieuwe groep-8 pagina! Tot die tijd kan je voor de data van informatieavonden en Open Huis even op deze pagina kijken.

Inloggen...

Bekijk de handleiding voor het ouderportaal.


Inloggevens vergeten?