Welkom!

Thorbecke Nieuwerkerk, een ondernemende school

De locatie Thorbecke V.O. in Nieuwerkerk a/d IJssel is een kleine, veilige school met slechts 400 leerlingen en ongeveer 30 personeelsleden. Het voordeel van zo’n kleine school is dat je snel gewend bent, want met maar 19 lokalen zul je zeker niet verdwalen. Al snel ken je iedereen, in ieder geval van gezicht. lees verder

Nieuws

OPEN HUIS VRIJDAG 20 JANUARI

Vrijdag is het weer zover open huis van 16.00 uur tot en met 20.30 uur. Beleef de geheel vernieuwde opzet van het open huis. Volg je route en beleef het leren. Lees verder »

Spotlight

Wil je naar Thorbecke Nieuwerkerk?

Ben je benieuwd naar Thorbecke Nieuwerkerk? Bekijk de video!

 

 

Lees verder »

Onze profielen

Sportspecial

Ben je sportief aangelegd en vind je het leuk om verschillende sporten beter te leren beoefenen? Dat kan als je kiest voor de sportspecial bij Thorbecke V.O. Lees verder »

Theaterspecial

Als je toegelaten wordt tot de Theaterspecial krijg je met allerlei onderdelen van een theaterstuk te maken en je werkt mee aan 2 spetterende theatervoorstellingen per jaar. Lees verder »

Studiewijsspecial

Wist je dat studievaardigheden voor 20% je cijfer bepalen? Bij de Studiewijsspecial vragen we daarom jouw inspanning! Met behulp van het studievaardighedenmagazine, onze Studiewijs-website en je eigen portfolio ga je uitvinden waar je goed in bent en wat je nog graag wilt leren. Je zult zien dat je meer kunt dan je denkt. Lees verder »

Media- en entertainmentspecial

Kennis van (social) media wordt steeds belangrijker in onze maatschappij. In de media- en entertainmentspecial bedenken en ontwerpen leerlingen bijvoorbeeld flyers en games. Lees verder »

TOPSPORT

Ook bij Thorbecke Nieuwerkerk combineren topsporters school en sport. Lees verder »

Highschool Hockey

In de highschool Hockey krijg je onder schooltijd 4 lesuren hockeytraining per week. De nadruk ligt op het verbeteren van techniek en inzicht. Lees verder »

Inloggen...

Bekijk de handleiding voor het ouderportaal.


Inloggevens vergeten?