Beste ouder(s)/verzorger(s),

Uw zoon of dochter heeft het examenjaar bereikt! Een spannend jaar met als absoluut hoogtepunt het Centraal Schriftelijk Eindexamen. Lyceo helpt jaarlijks duizenden scholieren bij de voorbereiding op hun examens. Om ervoor te zorgen dat uw kind het maximale uit het examenjaar haalt, organiseert Thorbecke VO-Rotterdam in samenwerking met Lyceo, op 25 t/m 26 april examentrainingen op school.

Wat is een examentraining?

De examentrainers van Lyceo stomen de leerlingen in 2 of 3 dagen (afhankelijk van het vak) klaar voor hun examens. Lyceo traint in kleine groepen. De trainers lopen de examenstof stapsgewijs en gestructureerd met de leerlingen door, geven ze tips & tricks en begeleiden hen bij het oefenen met verschillende vraagstukken.

Onze trainers
Onze trainers zijn stuk voor stuk hoogvliegers in hun studie en zijn aan strenge selectiecriteria onderworpen. Het zijn studenten die een relevante HBO-/WO-opleiding volgen. Zij doorlopen bij Lyceo diverse didactische en inhoudelijke trainingen.

Eigen lesmateriaal
De inhoud van de Lyceo-examenbundels is ontwikkeld door een team van onderwijsprofessionals bestaande uit eerstegraads docenten en universitaire masterstudenten die aan Lyceo zijn verbonden. Het materiaal bestaat uit de meest actuele examenstof en de examens van voorgaande jaren. De lesstof is gestructureerd opgebouwd, op basis van de indeling van domeinen van het vak in kwestie. Iedere bundel omvat eveneens een proefexamen. De leerlingen krijgen de examenbundel mee naar huis.

Onze aanpak
Lyceo ontwikkelt een speciale aanmeldpagina op de website, Lyceo.nl, waarop uw kind zich direct kan inschrijven en betalen. U kunt dit uiteraard ook voor uw zoon of dochter doen. U kunt uw kind vanaf nu heel gemakkelijk inschrijven voor een training op de speciale aanmeldpagina van Lyceo: www.lyceo.nl/thorbeckerotterdam.  Deze pagina is slechts toegankelijk voor examenkandidaten van Thorbecke VO-Rotterdam.  U kunt uw zoon of dochter voor één training inschrijven.

Tarieven
Dankzij de samenwerking met de school kan Lyceo de examentrainingen tegen een aantrekkelijk kortingstarief aanbieden:

vmbo, 2-daagse training:             € 138,-

N.B. De tarieven op school zijn 35% lager dan op de Lyceo-vestigingen. 
 

Trainingen buiten school
Bovendien krijgt uw kind 10% korting op extra examentrainingen die hij/zij volgt op één van de vele locaties van Lyceo, door het hele land. Hier kunnen leerlingen het hele jaar door terecht voor trainingen in alle vakken op alle niveaus (vanaf de zomer, tijdens de weekenden en vakanties tot de uiteindelijke examens en herexamens). U vindt de kortingscode terug in de bevestigingsmail van de eerste bestelling. U gebruikt de kortingscode bij de volgende training die u bij ons boekt.  

Over Lyceo
Lyceo is de meest gevraagde examentrainer en huiswerkbegeleider van Nederland. Op onze eigen vestigingen bieden wij een breed pakket aan diensten, waaronder Examentrainingen, Het Lyceo Examenjaar (intensieve(re) vorm van begeleiding in het examenjaar), Huiswerkbegeleiding en Bijles.

Lyceo maakt deel uit van een landelijk kennisnetwerk. Jarenlange ervaring van diverse huiswerkinstituten en onderwijsbegeleiders komt daarin samen. De individuele leerling staat bij Lyceo centraal. Lyceo is groot in persoonlijke aandacht.


Heeft u vragen over de examentrainingen op school? Dan kunt u hiervoor altijd terecht bij mevrouw Melgert. Voor overige vragen kunt u contact opnemen met Lyceo door te bellen naar: 071 – 7900 040.

Wij wensen u en uw zoon of dochter heel veel succes toe en hopen hem of haar te verwelkomen op één van onze examentrainingen! 

Met vriendelijke groet,

Bart Winkels

Inloggen...

Bekijk de handleiding voor het ouderportaal.


Inloggevens vergeten?