Goed leerklimaat, overzichtelijk en persoonlijk.

Welkom op de website van de locatie Merkelbachstraat. De locatie Merkelbachstraat is een van de vier locaties van Thorbecke VO. Op deze locatie wordt mavo-onderwijs verzorgd aan ongeveer 250 leerlingen. Lees verder

 

 

Nieuws

Dinsdag 14 maart studiemiddag medewerkers

Op dinsdag 14 maart is er een studiemiddag voor medewerkers van Thorbecke Merkelbachstraat. De lessen vervallen vanaf 13.30 uur (dus 7e / 8e / 9e uur). Lees verder »

Spotlight

Kijk! Zo leuk het is op de Merkelbachstraat.

Op deze video kun je zien wat er allemaal gebeurt bij Thorbecke Merkelbachstraat.
Je kunt je aanmelden op onze locatie op:

Donderdag 9 maart  19.30 - 21.00 uur

Dinsdag 14 maart      19.30 - 21.00 uur

Woensdag 15 maart  16.00 - 18.00 uur

 

 

 

 

Lees verder »

Onze profielen

Highschool hockey

In de highschool Hockey krijg je onder schooltijd 4 lesuren hockeytraining.De nadruk ligt op het verbeteren van techniek en inzicht. Lees verder »

Sportklas+

Kies je voor de sportklas, dan kies je voor 4 uur extra gymlessen per week. In totaal heb je dan 8 uur sport en spel in de week! Lees verder »

Highschool Voetbal

In de highschool Voetbal begin je twee ochtenden per week op de velden van Excelsior met een pittige training waar veel aandacht is voor aanvallen, omschakelen en verdedigen. Lees verder »

Highschool Dans/Topdans (DAMU)

Onder schooltijd dansen! Dat kan in onze eigen dansstudio's. Alle lessen worden gegeven door docenten van Lucia Marthas - Institute for Performing Arts. Lees verder »

Highschool Basketbal

Voor enthousiaste, ervaren basketballers is er een speciale plek op Thorbecke Voortgezet Onderwijs: de highschool Basketbal. Twee keer 1,5 uur per week train je onder schooltijd in onze eigen basketbalzaal. Lees verder »

Topsport

Thorbecke Voortgezet Onderwijs biedt talentvolle sporters de kans om naast het behalen van een schooldiploma ook het maximale uit hun sportieve carrière te halen. Lees verder »

Highschool Volleybal

Getalenteerde volleyballers kunnen op de highschool Volleybal van Thorbecke Voortgezet Onderwijs onder schooltijd 2 x 1,5 uur trainen. Lees verder »

Regulier

Wil je niet extra sporten of dansen? Regulier, geen probleem. Jij gebruikt je extra tijd (4 uur per week) op school voor je weektaken. Dit betekent dat je minder huiswerk hebt. Lees verder »

Highschool Handbal

Wil jij meer halen uit je talent voor handbal? Dan is de highschool Handbal iets voor jou! Lees verder »

Inloggen...

Bekijk de handleiding voor het ouderportaal.


Inloggevens vergeten?