Thorbecke Voortgezet Onderwijs

Goed leerklimaat, overzichtelijk en persoonlijk.

Welkom op de website van de locatie Thorbecke Merkelbachstraat. Thorbecke Merkelbachstraat is een van de vier locaties van Thorbecke Voortgezet Onderwijs. Op deze locatie wordt mavo-onderwijs verzorgd aan ruim 200 leerlingen. Bij ons op school mogen leerlingen zelf een deel van het rooster bepalen. Bij ons mag jij échte keuzes maken! Lees meer over het kiezen van Thorbecke-uren.  

Wilt u een klein stukje van onze diploma-uitreiking zien? Klik dan op onderstaand filmpje.

 

Wil je meer lezen over ons onderwijs, klik dan op Lees verder.

 

 

 

Spotlight

Kijk hier hoe het is op de Merkelbachstraat

Op deze video kun je zien wat er allemaal gebeurt bij Thorbecke Merkelbachstraat.

 

 

 

Lees verder »

Onze profielen

Highschool hockey

In de highschool Hockey krijg je onder schooltijd 4 lesuren hockeytraining.De nadruk ligt op het verbeteren van techniek en inzicht. Lees verder »

Sportklas

Kies je voor de sportklas, dan kies je voor 8 uur sport. Je gaat 7 uur per week sporten en 1 uur sporttheorie. Lees verder »

Highschool Voetbal

In de highschool Voetbal begin je twee ochtenden per week op de velden van Excelsior met een pittige training waar veel aandacht is voor aanvallen, omschakelen en verdedigen. Lees verder »

Highschool Dans/Topdans (DAMU)

Onder schooltijd dansen! Dat kan in onze eigen dansstudio's. Alle lessen worden gegeven door docenten van Lucia Marthas - Institute for Performing Arts. Lees verder »

Highschool Basketbal

Voor enthousiaste, ervaren basketballers is er een speciale plek op Thorbecke Voortgezet Onderwijs: de highschool Basketbal. Twee keer 1,5 uur per week train je onder schooltijd in onze eigen basketbalzaal. Lees verder »

Topsport

Thorbecke Voortgezet Onderwijs biedt talentvolle sporters de kans om naast het behalen van een schooldiploma ook het maximale uit hun sportieve carrière te halen. Lees verder »

Regulier

Wil je niet extra sporten of dansen? Regulier, geen probleem. Jij gebruikt je extra tijd (4 uur per week) op school voor je weektaken. Dit betekent dat je minder huiswerk hebt. Lees verder »

Highschool Handbal

Wil jij meer halen uit je talent voor handbal? Dan is de highschool Handbal iets voor jou! Lees verder »

Inloggen...

Bekijk de handleiding voor het ouderportaal.


Inloggevens vergeten?

Zit jij in groep 8?

Thorbecke VO is een actieve openbare scholengemeenschap met vier locaties met de nadruk op talentontwikkeling, sport, bewegen en dans. We motiveren je om het beste uit jezelf te halen!