Rob Martinot nieuwe rector

Rob Martinot, de nieuwe rector van het Thorbecke VO, gaat door op de ingeslagen weg.

Op 4 september is Rob Martinot (65) begonnen als rector van Thorbecke Voortgezet Onderwijs. Hij volgt Rob Fens en Erik Zevenbergen op die deze functie tijdelijk hebben waargenomen. Rob Fens zal betrokken blijven in een toezichthoudende rol vanuit BOOR.

Rob Martinot heeft ervaring in zowel het middelbaar beroepsonderwijs als het voortgezet onderwijs en is geboren en getogen in Rotterdam. Hij was eerder onder andere bestuursvoorzitter van een Regionaal Opleidingen Centrum, rector in Breda en later interim op het Walburg College in Zwijndrecht. Rob is blij weer terug te zijn in Rotterdam: "Ik werd vrolijk van mijn eerste kennismaking met de school: Het bruist er van de activiteiten. Nu is het zaak de kwaliteit en de samenhang van het onderwijs verder te verbeteren."

Samen met alle medewerkers van het Thorbecke zal hij de positieve weg die de school het afgelopen half jaar is ingeslagen vervolgen. Die weg zal de school voeren naar een herkenbaar Thorbecke met vier sterke locaties: Een school waar het goed leren en werken is en waar goede resultaten worden behaald.  

« ga terug

Inloggen...

Bekijk de handleiding voor het ouderportaal.


Inloggevens vergeten?